Pilates kehittää voimaa, kestävyyttä ja kehotietoisuutta.

Pilates

BASI pilates (Body Arts and Science International) on Rael Isacowitzin kehittämä kansainvälinen, yli 30 vuotta vanha pilateksen tyylisuunta. BASI-Pilates kunnioittaa pilateksen historiaa ja Joseph Pilateksen perintöä, vaikka joidenkin liikkeiden suoritustekniikkaa on sittemmin hieman modifioitu. Tuntien rakenne noudattaa Raelin luomaa BASI Pilates Block systeemiä, jonka avulla tunnista rakennetaan monipuolinen, koko kehoa harjoittava monipuolinen kokonaisuus. 

Pilates kehittää voimaa, kestävyyttä ja kehotietoisuutta. BASI-Pilates on urheilullinen pilateksen tyylisuunta, joka vahvistaa erityisesti keskivartalon lihaksia. Monet pilatesharrastajat kokevat saavansa harjoittelusta apua esimerkiksi selkäongelmiin. Pilates sopii myös urheilijan tai kuntoilijan oheisharjoitteeksi oman lajin rinnalle. Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta osallistuaksesi tunneilleni. 

Huom! Opiskelen pilatesohjaajaksi parhaillaan ja opetukseni on tällä hetkellä ohjausharjoittelua. 
Haluatko tilata tunnin esimerkiksi yritykselle?

Ole rohkeasti yhteydessä, niin voimme keskustella asiasta lisää. Opetan pääsääntöisesti Kilpisjärvellä, mutta voin myös liikkua sopimuksen mukaan muualla Tunturi-Lapin alueella tai tunnit voidaan järjestää myös etäyhteydellä.

Hinnasto

Jooga | pilates

Yksityistunti
60€/h (alv. 10%)
  •  

tilaajan omissa tiloissa

Yritystunti
100€/h (alv. 10%)
  •  

Tilaustunti

Vuokratilassa
130€/h (alv. 10%)
  •