Matalan kynnyksen joogaa

Jooga

Opetan matalan kynnyksen joogaa, jonne tullaksesi et tarvitse hienoja trikoita tai notkeaa kroppaa. 

Opetan sekä dynaamista joogaa että rauhallisempaa, palauttavaa joogaa, yinjoogaa ja melkeinpä kaikkea siltä väliltä. 

Dynaamisella joogatunnilla teemme kehoa vahvistavia ja liikkuvuutta kehittäviä liikkeitä. Tunnit aloitetaan rangan lämmittelyllä ja aurinkotervehdyksillä tai niiden variaatioilla. Lisäksi tunneilla voidaan harjoitella tasapainoa ja esimerkiksi ylävartalon voimaa, riippuen tunnin teemasta. 

Palauttavalla joogatunnilla huomio on erityisesti hermoston rauhoittamisessa hengityksen ja lempeiden liikkeiden avulla. Useimmissa venytyksissä viivytään kauemmin ja annetaan keholle aikaa laskeutua ja rentoutua asentoihin. 

Pyrin rakentamaan tuntini monipuolisiksi ja huomioimaan niissä rangan kaikki liikesuunnat, koska arjessa rangan monipuolinen liikuttaminen usein unohtuu. Loppurentoutuminen on tärkeä osa harjoitusta kaikilla joogatunneillani. Varaa mukaan viltti ja lämmintä vaatetta tätä varten ja anna itsellesi lupa levätä.

 

Haluatko tilata tunnin esimerkiksi yritykselle tai kaveriporukalle?

Ole rohkeasti yhteydessä, niin voimme keskustella asiasta lisää. Opetan pääsääntöisesti Kilpisjärvellä, mutta voin sopimuksen mukaan liikkua muualla Tunturi-Lapin alueella tai tunnit voidaan järjestää etäyhteydellä.

Hinnasto

Jooga | pilates

Yksityistunti
60€/h (alv. 24%)
  •  

tilaustunti asiakkaan tiloissa

ryhmätunti
110€/h (alv. 10%)
  •  

Tilaustunti vuokratilassa

ryhmätunti
140€/h (alv. 10%)
  •