Kurssit ja tapahtumat

Joogaa ja vaellusta Kilpisjärvellä 9.11.2022  

Tunne pohjoisimman Lapin lumo ja voima mielessäsi sekä kehossasi. Hengitä maailman puhtainta ilmaa, joogaa mukavassa porukassa ja nuku yö erämaassa uljaiden tunturien ympäröimänä.

Tässä upeassa retkessä yhdistämme joogan ja luonnossa liikkumisen hyvää tekevät vaikutukset. Vaellamme merkityllä vaellusreitillä (noin 15 km/pvä, retriittiin sisältyy kaksi vaelluspäivää) ja yövymme maineikkaan Haltin reitin varrella sijaitsevassa Saarijärven varaustuvassa.

Luvassa on rauhallista kävelyä Suomen kauneimmilla tuntureilla, palauttavaa joogaa sekä mahdollisuus aidon, parantavan luontoyhteyden kokemiseen. Kahden päivän vaellus ja yö autiotuvalla on elämys, josta voi ammentaa voimaa kauan retken jälkeenkin. 

Retriitille mahtuu mukaan 8 henkilöä ilmoittumisjärjestyksessä, joten jos kuulet tunturien kutsun, kannattaa toimia ripeästi.

Retken ohjaavat joogaopettajat Saara Pudas ja Katariina Vainionpää.

Luvassa on rauhallista kävelyä Suomen kauneimmilla tuntureilla, ihanaa palauttavaa joogaa sekä mahdollisuus aidon, parantavan luontoyhteyden kokemiseen. Kahden päivän vaellus ja yö autiotuvalla on unohtumaton elämys, josta voi ammentaa voimaa kauan retriitin jälkeenkin. Luonnossa olemisen kruunaa tunnelmallinen ilta ja yö Tsahkal-hotellissa, missä on ripaus luksusta ja itsensä hemmottelua.

Retriitin ohjelma:

Perjantai:

  • 9:30 kokoontuminen
  • klo 11 lähtö tunturiin, vaelluspäivä tunturissa
  • noin klo 17 saapuminen ja majoittuminen Saarijärven varaustuvalle
  • klo 18 palauttava iltajooga
  • klo 19 ruokailu ja yhteistä illanviettoa nuotion äärellä

Lauantai:

  • klo 9 lempeästi herättelevä aamujooga
  • klo 11 lähtö Kilpisjärvelle, vaelluspäivä tunturissa
  • noin klo 18 saapuminen Kilpisjärvelle

Aiempaa kokemusta joogasta tai vaeltamisesta et tarvitse. Jooga on kaikille, myös aloittelijoille sopivaa lempeää hatha-joogaa. Vaellukselle on riittävää, että sinulla on peruskunto ja sopivat varusteet tunturissa liikkumiseen.

Lähde mukaan jooga retriitille.

Jäikö jokin asia askarruttamaan? Kysy rohkeasti lisää soittamalla tai laita viestiä yhteydenottolomakkeen kautta. Keskustelen mielelläni asiasta lisää kanssasi.

REVONTULI-OPISTON KURSSIT